Wat doen wij?

Zuid Projecten is uw betrouwbare partner als het gaat om reclameproducten. Wij adviseren u over de meeste geschikte oplossing en producten die passen bij uw huisstijl.

Reclameborden en Zuilen

Reclameborden en Zuilen zijn er in veel verschillende varianten, altijd met hetzelfde doel: de aandacht trekken. Met keuze uit diverse bedrukkingen, materialen en vormen weet je in ieder geval dat dit gaat lukken.  

Contact

Autobelettering

Herkenbaar op weg, dat wil toch iedereen?! Met een pakkende autobelettering weten niet alleen bestaande, maar ook nieuwe klanten waarvoor ze bij u terecht kunnen. Of het nu een groot wagenpark betreft, uw eigen bestel/werkbus of auto , uw voertuig is het visitekaartje van uw bedrijf!

Contact

Raambelettering

Decoratieve raamfolie verfraait het aanzicht en doorzicht van glas. De ramen worden bijvoorbeeld voorzien van bedrijfslogo`s, teksten en/of afbeeldingen. Met raambelettering zorgt u voor een professionele uitstraling van uw bedrijfspand.

Contact

Interieur prints

Uw kantoor- of winkelinterieur een nieuwe uitstraling? Dat kan! Wij voorzien uw huidige kantoor- of winkel-interieur van een speciale folie of behang met een waanzinnig eind-resultaat. U kiest een design naar uw eigen smaak en stijl. Of dit nou gaat om bijvoorbeeld de uitstraling van oubollige hotelkamers een totaal een nieuwe look te geven zonder daarvoor alle meubels eruit te willen halen en nieuwe ervoor in de plaats te zetten. Of alleen een deur, muur of de keukenkastjes een totaal modern of misschien wel authentieke uitstraling te geven. Alles is werkelijk mogelijk op vrijwel alle ondergronden. Wij gebruiken hoogwaardige folies van 3M.

Contact

Bewegwijzering

We leveren een aantal standaard bewegwijzeringssystemen. Daarnaast is het ook mogelijk om exclusieve bewegwijzering te ontwikkelen. Of het nu gaat om een groot- of kleinschalig project; u kunt altijd rekenen op onze projectmatige aanpak. We dragen zorg voor een doordacht loopplan, een functioneel systeem, een esthetische vormgeving, een perfecte realisatie en een goede nazorg. Een functionele en stijlvolle bewegwijzering draagt bij aan een positief kwaliteitsgevoel bij uw bezoekers en medewerkers.  

Contact

Carwrap

Car wrapping kunnen we letterlijk vertalen als ‘auto inpakken’. Door de uitgebreide keus in kleur kunt u uw auto naar eigen smaak ‘stylen’. Het hoogwaardige zelfklevende vinyl van 3M of Avery zorgt zowel voor een nieuwe look voor uw voertuig, als ook voor een beschermlaag over uw auto. Onze folies zijn kleurvast en UV-bestendig. De levensduur bedraagt gemiddeld genomen 5-7 jaar.

Contact

Gevelreclame

Gevelreclame zorgt ervoor dat u opvalt en ook vanaf een grote afstand zichtbaar bent. Het is een van de beste manieren om de herkenbaarheid van het pand en uw bedrijf te vergroten. Belangrijk daarbij is dat de uitstraling van uw pand aansluit bij de stijl van uw onderneming. Door de juiste keuze van materiaal en kleur, kunnen wij een gevelreclame creëren die perfect past bij uw bedrijf. Ons assortiment omvat onder meer: doosletters verlicht en onverlicht, freesletters en logo’s en lichtbakken.  

Contact

Exposities en museale tentoonstellingen

Bij het inrichten van tentoonstellingen, exposities en beurspresentaties komen veel diciplines bij elkaar. Met als uitgangspunten kwaliteit en flexibiliteit, verzorgen we al ruim 10 jaar belettering en aankleding voor standbouw, musea en culturele instellingen. We leveren produkten van hoge kwaliteit, zoals zaalteksten en tekstbordjes, maar ook full colorprints, themabehang en gevelbelettering.  

Contact

Full colour printen

Wij leveren kleurenprints voor diverse binnen -en buitentoepassingen op diverse materialen, zoals; zelfklevend vinyl, meshdoek, bisonyl, decodoek , papier en naadloos behang, prints op stoffen voor indoor decoratie denk hier bij aan sierkussen, tafelkleden, wandkleden etc. Wij leveren diverse textielsoorten in zowel grote als kleine oplages. On demand printen heeft de toekomst! Uiteraard kunnen wij de prints ook (machinaal) opplakken op diverse plaatmaterialen en ondergronden.  

Contact

Gebouwenfolies

Raamfolies, zon- en warmtewerend, veiligheidsfolies, inkijkwerende folies. Glasfolies verminderen de warmte-instraling en de felle schittering van de zon. De veiligheid folies geven bescherming tegen breukschade en reduceren de UV straling tot 99%. Facade film is een speciale hoogwaardige folie, voor het renoveren van verweerde kunststof / aluminium kozijnen en metalen gevelpanelen. Het geeft veel voordelen t.o.v. verfsystemen. Zo is de zelfklevende folie een direct-droog, 1-laags dekkend kleursysteem. Geeft het een uitstraling als nieuw, strak spuitwerk en is vooraf schuren van de ondergrond vaak niet nodig (geen stofoverlast). Verkrijgbaar in een groot aantal standaard RAL kleuren, glanzend en metallic finishes.  

Contact
0
    0
    Winkelmand
    Your cart is emptyReturn to Shop